Lave, simple fragtpriser

Vi har en lav fragtpris på 39 kr.

Hvor lang tid tager leveringen?

Vi bestræber os på at have den hurtigst mulige leveringstid! Efter køb af en vare, bliver varen afsendt samme dag, hvis ordren lægges inden kl 17.

Vi benytter GLS som transportør, der har en forventet leveringstid på 1-2 hverdage. Som udgangspunkt er varen fremme næste hverdag, dog kan der forekomme forsinkelser hos postudbyderen.

Leveringsmetode – GLS

Pakkeshop: 39 kr
Varen ankommer til din lokale Pakkeshop og du modtager en sms og/eller e-mail, når pakken er klar til afhentning i den pågældende pakkeshop. Du kan vælge din egen pakkeshop som ofte ligger meget tæt på din privatbolig. Ligeledes kan du følge pakken på det forsendelsesnummer, som du har modtaget i din ordrebekræftelse. Det kan tage op til 24 timer før nummeret registreres.

Hjemmelevering:
Hjemmelevering koster et fast lavt tillæg på 25,- kr.

Kan jeg lave ændringer i min ordre?
Det er muligt at lave ændringer i din ordre eller eksempelvis ændre din adresse – såfremt vi ikke har nået at sende dine varer. Hvis du vil lave ændringer, bedes du kontakte os hurtigst muligt på Tel.: 42 55 59 19.

Betalingen er ikke gået i gennem
Vi kan desværre ikke afsende ordrer, der ikke er blevet betalt for. Hvis du oplever betalingsproblemer, så kontakt os enten på Tel.: 42 55 59 19 eller via mail på kontakt@festivalpakke.dk.