Vi elsker følelsen af at være på festival! Det danske forår og sommer er lig med fede oplevelser med vennerne og musik på landets festivaler. Festivalpakke.dk drives med visionen om at hjælpe flere af sted på Danmarks festivaler.

Vi stod selv med udfordringen omkring hvad man skulle have med på festival. Hvad skulle man have med? Og hvem skulle hente det forskellige udstyr rundt i de forskellige byggemarkeder? På grund af frustrationen, og med tanken om det må kunne gøres lettere og billigere, stiftede vi Festivalpakke.dk.

ALT FESTIVALUDSTYR SAMLET ÉT STED

Vores mission er at hjælpe flere af sted på festival. De penge du spare på dit festivaludstyr kan du bruges på øl og fede oplevelser med vennerne i stedet.

Det er bl.a. derfor du kan få sendt din pakke til en pakkeshop tæt på indgangen til Roskilde Festival. Derudover kan du spare en masse tid – som du i stedet kan bruge på planlægning af musikprogrammet og forberedelser til din festivalcamp.

HURTIG LEVERING – PERSONLIGE KUNDESERVICE

Vi tror på den personlige kundeservice. Du kan derfor altid sende os en mail på kontakt@festivalpakke.dk, hvis du har et spørgsmål til vandsøljetrykket på et festivaltelt over til hvor mange øl der kan være i en øl-bong. Vi tester gerne det sidste for dig! 🙂

MILJØVENLIG PAKNING

Hos Festivalpakke.dk er vi også meget bevidste om, at festivalgæster kan have stor indflydelse på den lokale natur, og på vores planet.

Derfor tænker vi miljøvenlig pakning i vores ordre. Det betyder at vi genbruger emballage når vi pakker. Det betyder absolut intet for din ordre og behandlingen af denne – men det betyder noget for miljøet. Derudover går vi op i et godt arbejdsmiljø for alle vores medarbejdere.