Returnering af vare

Du har 14 dages fuld returret, når du køber på Festivalpakke.dk. Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag.

Ønsker du at returnere en vare, er det først og fremmest vigtigt, at varen er i samme stand, som da du modtog den. Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på. Du kan med fordel returnere varen i samme kasse, som du modtog varen i, hvorefter du kan benytte nedenstående returlabel.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en utvetydig erklæring give os meddelelse herom senest 14 dage efter modtagelsen af varen. Vi opkræver et forsendelsesgebyr på 39 kr med nedenstående returlabel med ønsket om annullering og derved refundering eller ombyt.

Efter vi har modtaget varen, kan der gå op til 4 hverdage før dine penge er på din konto igen.

Send meget gerne en email til kontakt@festivalpakke.dk, hvor du skriver hvad der sendes retur, og gerne hvorfor. Så kan vi ekspedere returneringen hurtigst.

Klik her for at downloade returlabel

Fremgangsmåde for levering

  1. Opret returlabel ved at klikke på overstående link
  2. Udfyld linkets skema så vi hurtigere kan behandle din returnering
  3. Klistre returlabel på pakken.
  4. Find nærmeste indleveringssted.
  5. Send varen retur til os og få din vare ombyttet eller dine penge refunderet. Processen tager 2-4 dage.
  6. Link til at downloade returlabel