Festival 2020: Tips og tricks der sikre en fed festivaloplevelse

Festivalsæsonen er over os og lige om lidt, skydes de første festivaller igang! Det betyder også, at mange garvet så vel som nye festivalgængere begynder at gøre sig klar til deres sommereventyr, hvad end det er på Samsø, i Roskilde eller Skanderborg. Vi har derfor samlet en række råd, tips og tricks til dig, der skal på festival i sommeren 2020!

1) Hvem spiller hvornår?
Dan dig et overblik over koncerterne på festivalen inden du drager afsted! Der er ikke noget værre end at misse en koncert, fordi man var optaget af noget andet, mobilen løb tør for strøm eller man tabte til søvnmangel og tømmermænd. Sæt eventuelt alarmer på din telefon i løbet af ugen, så du er sikker på, at du når afsted i tide til at opleve dine yndlingsartist.

2) Få den nu gjort…
Pump din luftmadras eller liggeunderlag op som noget af det første. Hvis først man får sat sig i sin festivalsstol og åbnet den første øl, er chancen for at man stadig sidder der 5 timer senere ret stor. Pludselig føles det uoverskueligt at pumpe madrassen op og man tager konsekvensen og sover den første nat på jorden…

3) Drik og spis … nej, øl tæller ikke!
Kom tømmermændene i forkøbet! Husk at drikke godt med vand i løbet af dagen og ind imellem øllene og sørg derudover for at spise rigeligt, selvom appetitten måske ikke er den store. På den måde er der større chance for at du slipper for de helt grumme dage med tømmermænd på langs i teltet og du får ligeledes mest muligt ud af dit festivalophold.

4) Pas på dine ejendele
Solen skinner, musikken spiller og øllene begynder måske langsomt at kunne mærkes. Men selvom man er i en stemning af eufori og glæde, så sørg for at passe på dine ejendele, specielt når du forlader campen! Når i drager afsted mod koncerterne, så sørg for at smide dine ting ind i teltet (også din festivalsstol). Når i endelig beslutter jer for at sove, så sørg for at tage værdigenstande, såsom højtaler, med ind i teltet.

5) Lås dit telt med en kodehængelås
I forlængelse af punkt 4 er det en klar anbefaling fra os, at du låser dit telt med en kodehængelås. Det er sjælendt, at der er indbrud i et telt med en hængelås på, da det er meget opsigtsvækkende at stå at sprætte et telt op. Potentielle tyve vil derfor vurdere dit telt som en for stor opgave og lede efter andre uheldige ofre. Derudover er der flere inbo-forsikringer, der rent faktisk dækker dit inventar i teltet, hvis der er en hængelås på. Men sørg for at tjekke op på dette med dit forsikringsselskab

6) Husk gummistøvler
… også selvom vejrguderne lover høj sol og 25 grader. Der bliver nemt mudret på festivalpladsen og der ligger pis over det hele. Tænk bare tilbage på NorthSide 2018 hvor det stod ned i lårfede stråler. Selvom vejret har været godt på det seneste ved vi alle, at den danske vejrgud nemt kan vende på en tallerken og give et ordentligt regnskyl.

7) Beskyt hud, øre.. og andre dele af kroppen
Husk solcreme! – Den lader vi stå som selvforklarende. Derudover er det en god ide at medbringe ørepropper. Både fordi, at det kan være enormt larmende at være til koncert, men i høj grad også for at få et par timer på øjet i campen. Og når ja, husk kondomer, you know why 😉

8) Undgå festivalmave 
Hold hygiejnen højt under hele festivalen! Hyppig håndvask kan redde dig fra en virkelig kedelig omgang diaré. Dertil anbefaler vi, at du medbringer en til flere håndsprit, til at tage det værste. Og husk så lige at bruge den selvom du er på festival – det betaler sig virkeligt!

9) Medbring dåsemad
Rugbrød, knækbrød, tun i vand, Faaborgs dåseleverdreng, nutella og Rasmus Klump-marmelade er alle ting, som fungerer nogenlunde, selvom det har ligget i et 40 grader varmt telt i flere dage. Det kan dels spare dig for en masse gåture til madboderne men i høj grad også en masse penge, som man jo i sidste ende hellere vil bruge på øl.

10) Medbring underholdning til campen 
Vil du være kongen af campen? Så sørg for at have underholdning med til diverse aktiviteter. Ja, det er sjovt at drikke øl og skråle med på sange, men hvorfor ikke gøre dette over et spil beer pong eller ølbowling? Vi har samlet den ultimative underholdningspakke til campen, så vi er sikre på, at I ikke løber tør for aktivteter under festivalen.

Det var vores 10 tips og tricks til dig, der skal på festival i 2019! Husk, at du nemt og bekvemt kan få styr på at alt dit festivalsgear i én samlet festivalspakke og få leveret det hele direkte til en pakkeshop nær festivalspladsen. På den måde slipper du både for adskillige ture i diverse byggemarkeder og andre butikker, men du slipper ligeledes for at slæbe alt dit gear med på din tur til din festivalsdestination.

4.8/5 - (19 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *