Festival sovepose: Den bedste festival sovepose i 2020

Hvis du har været så heldig at være på festival før, så ved du hvor vigtigt det er at have en god sovepose. En god sovepose til festival kan være forskellen mellem en behagelig nattesøvn til solen står op – og en forfærdelig nattesøvn.

Man kan få hundredvis af forskellige typer af soveposer i mange forskellige prisklasser. Kendetegnet ved en god festival sovepose er, at den skal kunne holde dig varm, være multifunktionel og ikke koste mere end at du vil turde tage den med på festivallen. Der er ingen grund til at købe en to tusind kroners sovepose til en festival, da der er en stor sandsynlighed for at den går i stykker eller får en hård medfart.

Vi har undersøgt markedet for gode soveposer til festival, og kommer her med kvalificerede bud på den bedste festival sovepose i 2020.

Liggeunderlaget – husk det!

Inden vi hopper direkte ud i den bedste festival sovepose i 2019, så husk at tage et ordentligt liggeunderlag med. For det første skal du sikre dig, at dit festivaltelt har integreret underlag så du ikke ligger direkte på jorden. Derefter er vores klare anbefaling at du tager et liggeunderlag med på din festivaltur. Du kan se en oversigt over forskellige liggeunderlag her:

Bedste budget festival sovepose

Er du på jagt efter en festival sovepose, som ikke sprænger budgettet, men som samtidig giver rigtig meget kvalitet for pengene, er Yellowstones festivalsovepose en klart vinder!

Denne festival sovepose er i “kuffert” design, hvilket er fagsproget for dens firkantede design. Dette har flere fordele; soveposen er mere “fyldig” end normale soveposer. Derudover kan soveposen lynes helt op og bruges som tæppe i campen! Dette er rigtig praktisk når man sidder ude og aftenen og hygger. Du kan dermed spare at skulle have både tæppe og sovepose med.

Soveposen kommer med 170T polyester ydre skal og med 170 g fyld som er nok til forår og sommervejr. Det er ikke en sovepose der er designet til vinterbrug, men det er ikke nødvendigt da der af åbenlyse grunde ikke er festivaler om sommeren. Dermed spare du både penge på materiale du ikke har brug for, og på plads.

Høj kvalitet til lav pris – letvægts festival sovepose

Hvis du er villig til at bruge lidt flere penge på din festival sovepose, så er Yellowstones Ultra lite 100 sovepose en rigtig godt bud. Der får du mere kvalitet selvom soveposen kun koster 299. Denne sovepose vil du også kunne bruge til rejse, camping og flere festivaller hvis du eksempelvis har planer om at tage de tre store; Roskilde, Smukfest og Jelling Festival.

Kvaliteten er god, og soveposen er lavet i udvendigt slidstærk og vandafvisende materiale. Materialet er Ripstop materialet, som er slidstærk og tåler mere brug end normal polyester. Soveposen er lavet til varmere klimaer i temperaturerne 13-25 grader, hvilket typisk passer den danske sommer rigtig fint.

Derudover kommer soveposen i en opbevaringspose, som kan komprimeres så den fylder meget lidt i din rygsæk. Med en vægt på ca 800 gram fylder den meget lidt.

Har du nogle spørgsmål til dit valg af festival sovepose, så tøv ikke med at skriv en kommentar.

4.2/5 - (6 votes)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *